ZNANSTVENO UTEMELJENI NUTRACEUTICI VRHUNSKE FARMACEUTSKE KVALITETE KOJE PREPOZNAJU STRUČNJACI

Znanstveno utemeljeno djelovanje i sigurnost
Vrhunska europska kvaliteta farmaceutske razine potvrđena GMP i ISO 9001:2008 certifikatima
Preparati formulirani i prepoznati od zdravstvenih stručnjaka
Ugodno i jednostavno uzimanje bez okusa, mirisa i refluksa u klinički ispitanim formulacijama koje preferiraju korisnici
Hipoalergeni – bez GMO, glutena, laktoze i najčešćih alergena
Bez štetnih aditiva, bojila i aroma
Pogodni za vegetarijance i/ili vegane
Funkcionalni, inovativni, uz brigu o zdravlju i okolišu

ZNANSTVENO UTEMELJENO DJELOVANJE I SIGURNOST

Watson Medical® proizvodi utemeljeni su na suvremenim znanstvenim spoznajama, zdravstvenim smjernicama i kliničkim studijama. Watson Medical® proizvode razvijaju, koriste i preporučuju zdravstveni stručnjaci, liječnici i farmaceuti kako bi ostvarili puni potencijal i maksimalan učinak na individualne potrebe, zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca.

VRHUNSKA FARMACEUTSKA KVALITETA JE NAŠ DNA

Watson Medical® proizvodi sadrže sigurne i učinkovite, klinički potvrđene sastojke nenadmašnih karakteristika i kvalitete. Predanost kvaliteti je temeljno načelo svih poslovnih procesa u Watson Medicalu® pa tako i u proizvodnji – od kontrole sirovina, proizvodnje u postrojenjima koja zadovoljavaju najviše standarde farmaceutske čistoće do strogih testiranja svakog gotovog proizvoda. Između ostalog Watson Medical® proizvodi posjeduju GMP i ISO 9001:2008 certifikate koji su potvrda kontinuirane kvalitete proizvoda na razini globalne industrije lijekova što značajno nadilazi kvalitetu i standarde proizvodnje dodataka prehrani.

VRHUNSKI SASTOJCI OD DJELATNIH TVARI DO AMBALAŽE

Svjesni smo da nam prilikom korištenja naših proizvoda povjeravate ono najvrjednije, Vaše zdravlje. Upravo zato Watson Medical® koristi samo provjerene sastojke vrhunske kvalitete iz Ujedinjenog Kraljevstva i zapadnih zemalja Europske Unije, područja poznatih po tradiciji nenadmašne farmaceutske tehnologije, najstrožim sustavima kontrole kvalitete i vrhunskim sirovinama. Uvijek bez kompromisa u odabiru i bez obzira na cijenu jer vrhunski sastojci su temelj našeg poslovanja, učinkovitosti i sigurnosti naših proizvoda, zdravlja i zadovoljstva naših korisnika. Niti jedan od naših proizvoda ne sadrži štetna punila, aditive, boje, konzervanse, GMO, gluten, laktozu i najčešće alergene – svaki sastojak za svaki proizvod pažljivo je odabran i testiran kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta, sigurnost i djelotvornost. Obzirom da posebnu pozornost usmjeravamo na individualne potrebe korisnika, svi naši proizvodi gdje god to sirovina dopušta pogodni su za vegetarijance i/ili vegane. Čak i pri izradi ambalaže koristimo HDPE plastiku najviše, farmaceutske kvalitete koja ne samo da učinkovito štiti proizvode, već i ne sadrži štetne sastojke koji mogu reagirati sa sadržajem, 100% se može reciklirati, a elegantan i inovativan dizajn omogućuje višu razinu funkcionalnosti pri skladištenju i korištenju naših proizvoda kod kuće, na poslu ili putovanju.